Вчерашното заседание по делото Семерджиев беше пълен цирк. Това каза 

...
Вчерашното заседание по делото Семерджиев беше пълен цирк. Това каза 
Коментари Харесай

Адвокат иска разследване за лъжесвидетелстване по делото “Семерджиев“

„ Вчерашното съвещание по делото „ Семерджиев ” беше цялостен цирк ". Това каза  Пламен Димитров, адвокат на околните на починалата Хариет Стефанович.
Прочетете още
„ Апелативната прокуратура ще пусне сигнал до Софийската районна срещу свидетелката Аршинкова. Целта е да се организира следствие за лъжесвидетелстване. Ако на 6 март тя се яви и отдръпна показанията си, ще избегне правосъдна отговорност. Лъжесвидетелстване се санкционира с до 5 година отнемане от независимост ”, акцентира юристът пред Нова телевизия.

Припомняме, че по делото бяха направени нови разкрития. Оказа се, че няма ДНК на Георги Семерджиев в колата, която опустоши и умъртви две млади дами на столичния бул. „ Черни връх ”. По време на вчерашното съвещание се появи информация, че в джипа пътували и две дами. Едната от тях карала колата в злощастната нощ. Това съобщи отбраната на обвинявания за злополуката.

Според юрист Димитров няма по какъв начин човек, който е пътувал на задната седалка на джипа на Семерджиев, да е жив след удара. „ Колата беше разцепена на две и никой не би могъл да оживее, камо ли да стане, да се изтупа и да си отиде, каквото беше изказванието на отбраната ", добави юристът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР